MANDRAKE - THE TREASUREHUNT

Mandrake - The Treasurehunt er vår siste utgivelse (august 2005). Dette er et opptrykk i FARGER av 3 søndagshistorier fra 1937 - 1945.

The Treasurehunt - første gang utgitt 5. sept. 1937 - 20. mars 1938
The Santa Claus Pirates - første gang utgitt 3. sept. 1944 - 3. des. 1944
The Fountain of Youth - første gang utgitt 10. des. 1944 - 18. mars 1945

Historiene er gjengitt i klare skarpe farger og med engelsk tekst. Historiene er skrevet av Lee Falk og de fantastiske tegningene er gjort av mesteren selv - Phil Davies.

Mandrake var den første serien Lee Falk skapte. Dags-stripeserien startet 11. juni 1934 og ble raskt så populær at King Feature Syndicate allerede i februar 1935 sendte ut den første søndagssiden.

The Treasurehunt er den 7. historien, og vi ser tydelig at både Falk's historier og ikke minst Davies' strek har funnet sin form.

Vi sender ut Mandrake-boken i storformat som våre Prins Valiant utgivelser (25cmx33,5cm). Dette gjør at Davies`s utrolige tegninger virkelig kan presenteres på en gjennomført måte.

Klikk for større bilde Introduksjon - The treasurehunt:
Mandrake og Lothar treffer på en livredd ung dame i Sahara i det hun blir forfulgt av en bande som vil ta livet av henne. Mandrake og Lothar hjelper henne, og får vite at hun er på skattejakt. Hennes onkel har i sitt testament gitt arvingene "den første nøkkelen av fem" til å finne en tallkombinasjon som gir dem tilgang til et hvelv hvor skatten er gjemt. Mandrake fatter interesse for skattejakten og tilbyr seg å hjelpe den unge damen... og så er The Treasurehunt i gang...
Klikk for større bilde Introduksjon - The Santa Claus Pirates:
Mandrake, Narda og Lothar er på vitenskapelig ekspedisjon for å utforske tropiske havområder da de får kjennskap til Julenissepiraten". Det er en "pirat" som border skip i området, og som i stedet for å ta med seg verdigjenstander gir fra seg gull og andre verdier til mannskap og passasjerer. Mandrake treffer selvsagt denne "piraten"... og så er The Santa Claus Pirates i gang...
Klikk for større bilde Introduksjon - The Fountain of Youth:
Etter eventyret med "Julenissepiratene" redder Mandrake og Lothar en eldre mann fra å drukne. Han er selvfølgelig svært glad og takknemlig, og sier at han ble reddet akkurat i det hans nye liv skulle begynne. Han påstår nemlig å ha funnet "Ungdoms-kilden". Dette gjør Mandrake både nysgjerrig og mistenksom ...og så er The Fountain of Youth i gang...

MANDRAKE - THE TREASUREHUNT er en innbundet bok med smussomslag, og for å gjøre den enda mer eksklusiv har vi preget Mandrake's silhuett på første omslagside. Boka kan bestilles direkte fra forlaget eller kjøpes hos de fleste bokhandlerne og i spesialforretningene. Den koster kr 248,00.